به گزارش قدس آنلاین، حمید جهاندخت مرعشی کارشناس بهداشت محیط حرفهای دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: افرادی که میخواهند غذای نذری توزیع کنند باید به ایستگاههای صلواتی دارای مجوز مراجعه کنند وپس از تایید سلامت، نذورات در بین زائران پیاده توزیع میشود.
وی افزود: آشپزخانههای تامین کننده غذای زائران پیاده نیز تحت نظارت هستند و بدین منظور امسال برای همه آشپزها و کمک آشپزهای فعال در این زمینه کارت بهداشتی پس از انجام آزمایشهای مربوط به صورت رایگان صادر شده است.
مرعشی گفت: گروههای بازرسی دانشگاه علوم پزشکی مشهد همزمان با دهه پایانی ماه صفر بر توزیع غذای سالم و بهداشتی بین زائران پیاده رضوی با هدف پیشگیری از آلودگیهای غذایی، بیوتروریسم و یا احتمال آلودگیهای آب و مواد غذایی توزیع شده، نظارت میکند.
منبع:باشگاه خبرنگاران
انتهای پیام/
نظر شما